Ballonvaart als Teambuilding

De ultieme teambuilding activiteit! 

Heb je behoefte om even afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en samen met je collega's of vrienden aan het functioneren van jullie team, te werken?

Heb je er al eens aan gedacht om een ballonvaart te maken als teambuilding? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres.

Een ballonvaart organiseren is de beste manier om je collega's samen te brengen voor een geweldige activiteit. Het is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen. En het uitzicht van wondermooie landschappen, dorpjes, akkers, weilanden en bossen krijg je er zomaar bij.

Een teambuilding met een luchtballon is een (ont)spannende ervaring

Tijdens een ballonvaart als teambuilding beleef je een moment om nooit te vergeten. 

In functie van de windrichting en windsnelheid spreken we de dag van de ballonvaart, in overleg, een geschikte opstijglocatie af. Eens we zijn toegekomen op de vertrekplaats kan de teambuilding pas echt beginnen. Onze piloot start met de verwelkoming en veiligheidsbriefing. Daarna start het opbouwen van onze luchtballon. 

Als de ballon aangekoppeld is aan de mand, kan het opblazen beginnen. Eerst wordt de ballon langzaam gevuld met koude lucht, als de ballon voldoende gevuld is gaan we de koude lucht verwarmen met de branders. Wanneer de ballon rechtstaat mogen jullie aan boord komen. Daarna wordt de ballon verder opgewarmd tot we klaar zijn om de lucht in te gaan!

IMG 1809

Teambuilding op hoog niveau!

Het genieten kan beginnen! Ballonvaren werkt innoverend voor je team. Het brengt jullie dichter bij elkaar. Elkaar beter leren kennen buiten de werkvloer op een unieke manier... dat is ballonvaren als teambuilding.

Na een heerlijk uurtje varen gaan we op zoek naar een geschikte landingsplaats. Wanneer de ballon veilig geland is, ruimen we samen op om daarna te genieten van een glaasje bubbels 

Heb je interesse om samen met je collega's een team building op hoog niveau te beleven? Wil je graag meer info over een ballonvaart als teambuilding? Neem dan Contact met ons op. 

IMG 5501