• Eilandstraat 2 - 3294 Molenstede

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Onze gecertificeerde technische mensen voeren de 100-uren inspectie of het jaarlijks onderhoud van uw ballonmateriaal nauwgezet uit. Uw volledige uitrusting ondergaat een uitvoerige controle volgens een uitgebreide checklist, opgelegd volgens de fabrikant, onder toezicht van de bevoegde luchtvaartautoriteiten. Indien nodig vervangen we versleten en tijdskritische onderdelen.

Wist je dat we zelfs over een mobiele werkplaats beschikken?

Als extra service biedt Step In Balloons tegenwoordig ook een volledige reiniging van uw branders aan. Tijdens dit onderhoud demonteert de brandertechnicus uw ballonbrander helemaal, en worden eveneens alle dichtingen vervangen. Vervolgens wordt de brander ondergedompeld in een speciaal, ultrasoon bad voor een grondige reiniging. Het kloppende hart van uw ballon werkt en blinkt achteraf haast als nieuw!

Bezit uw vloot een mix aan verschillende ballonmerken? Géén probleem. Onze onderhoudsorganisatie is erkend voor werkelijk alle merken.

Oeps? Een ongeluk is soms vlug gebeurd. Onze hersteldienst altijd klaar voor u klaar. Dag én nacht, bij wijze van spreken. Het naaiatelier is volledig uitgerust om uw enveloppe, sponsor en klanten zo spoedig mogelijk weer veilig in de lucht te brengen.