• Eilandstraat 2 - 3294 Molenstede

Vluchtaanbod

Ballonvaart Vlaams-Brabant

Ballonvaart Vlaams-Brabant

Altijd al gedroomd om een ballonvaart te maken boven Vlaams-Brabant? Heb je altijd al eens je dorp of stad willen ontdekken vanuit een luchtballon? Of je vriendin of vriend ten huwelijk willen vragen in een luchtballon? Ontdek hier dan onze ballonvlucht boven Vlaams-Brabant

We stijgen op vanaf verschillende locaties afhankelijk van de windrichting. Je kan al snel genieten van het mooie uitzicht dat deze provincie te bieden heeft. Je kan gemakkelijk de hoogste gebouwen van Brussel of het Atomium spotten!

Ben je een natuurliefhebber? Dan zal je zeker aan je trekken komen, de Demervallei in Aarschot, de bossen rond de Abdij van Averbode. Bent je al ooit op bedevaart geweest naar Scherpenheuvel? Dan ga je de Basiliek van Scherpenheuvel gemakkelijk herkennen. Geniet van de stilte tijdens een ballonvaart over de citadel in Diest, het vliegveld in Schaffen, de Balenberg, de feestweide van Werchter of de Oude Markt in Leuven.

Cadeaubon Ballonvaart

Wil je graag een ballonvaart boven Vlaams-Brabant cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website : Bestel cadeaubon

Ballonvaart boeken

Een ballonvlucht boven Vlaams-Brabant kan geboekt worden vanaf één persoon in groep. Je vaart met andere personen mee in één van onze ballonnen boven de door jou gewenste regio. Of wil je toch liever alleen met je vrienden of familie ballonvaren dan kan je ook een privé ballonvaart boeken.

Je kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of raadpleeg onze online agenda en kies een datum die voor je past.

Meer info over een ballonvaart boven Vlaams-Brabant

Wil je nog graag bijkomende info over onze ballonvaart boven Vlaams-Brabant Contacteer ons dan gerust.

Ballonvaren boven je eigen streek:

Aarschot · Averbode · Diest · Haacht · Keerbergen · Leuven · Oud-Heverlee · Rotselaar · Scherpenheuvel-Zichem · Schaffen · Tremelo · Werchter

 
Lees meer
Ballonvaart Limburg

Ballonvaart Limburg

Op zoek naar een ballonvaart boven Limburg? Heb je altijd al eens je dorp of stad willen ontdekken vanuit een luchtballon? Of je vriendin of vriend ten huwelijk willen vragen in een luchtballon? Of gewoon iets unieks beleven met vrienden of familie? Ontdek hier dan onze ballonvlucht boven Limburg

Met een ballonvaart in Limburg krijgt je een unieke kans om de groene provincie Limburg vanuit de lucht te zien. We nemen je mee voor één uur puur genieten. Je kan de Maas zien kronkelen in het Maasland, vlieg mee over Tongeren de oudste stad van België, de vele bossen tussen het domein Kelchterhoef en Hasselt de hoofdstad van de provincie Limburg. De mijnterrils van Beringen, Zolder, Houthalen en Zwartberg steken boven het landschap uit. Het racecircuit van Zolder is makkelijk herkenbaar langs het Albertkanaal. Of maak je liever een ballonvlucht boven de fruitboomgaarden in Haspengouw? De skipiste van Peer in het noorden van de provincie is ook gemakkelijk te spotten!

Cadeaubon Ballonvaart

Wil je graag een ballonvaart boven Limburg cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website : Bestel cadeaubon

Ballonvaart boeken

Een ballonvlucht boven Limburg kan geboekt worden vanaf één persoon in groep. Je vaart met andere personen mee in één van onze ballonnen boven de door jou gewenste regio. Of wil je toch liever alleen met uw vrienden of familie ballonvaren dan kan je ook een privé ballonvaart boeken.

Je kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of raadpleeg onze online agenda en kies een datum die voor je past.

Meer info over een ballonvaart boven Limburg

Wil je nog graag bijkomende info over onze ballonvaart boven Limburg Contacteer ons dan gerust.

Ballonvaren boven je eigen streek:

Borgloon · Bocholt · Bree · Bilzen · Diepenbeek · Genk · Halen · Heers · Herk-de-Stad · Hasselt · Houthalen-Helchteren · Kinrooi · Lummen · Leopoldsburg · Lommel · Maaseik · Meeuwen-Gruitrode · Peer · Sint-Truiden · Tessenderlo · Tongeren · Zonhoven

 
Lees meer
Ballonvaart Hageland

Ballonvaart Hageland

Wil je het Hageland ontdekken vanuit de lucht? Heb je altijd al eens je dorp of stad willen ontdekken vanuit een luchtballon? Of je vriendin of vriend ten huwelijk willen vragen op een unieke manier? Of gewoon iets unieks beleven met vrienden of familie? Of gewoon zomaar een leuke activiteit maken met je collega's?

Geniet van een glaasje cava in het Hagelandse landschap dat wordt gekenmerkt door haar glooiende velden en heuvelruggen. Ontdek het kasteel van de rode ridder in Horst vanuit de lucht, of de winkels van het gouden kruispunt in Sint-Joris-Winge, de watertoren van Bierbeek. Zweef mee over de Vlooybergtoren, het Vinne in Zoutleeuw of het suikerfabriek in Tienen. Speur mee naar de vierkantshoeves die verscholen zitten tussen de fruitplantages en de vele akkers die het Hageland telt.

Cadeaubon Ballonvaart

Wil je graag een ballonvaart boven het Hageland cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website : Bestel cadeaubon

Ballonvaart boeken

Een ballonvlucht boven het Hageland kan geboekt worden vanaf één persoon in groep. Je vaart met andere personen mee in één van onze ballonnen boven de door jou gewenste regio. Of wil je toch liever alleen met uw vrienden of familie ballonvaren dan kan je ook een privé ballonvaart boeken.

Je kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of raadpleeg onze online agenda en kies een datum die voor je past.

Meer info over een ballonvaart boven het Hageland

Wil je nog graag bijkomende info over onze ballonvaart boven het Hageland Contacteer ons dan gerust.

Ballonvaren boven je eigen streek:

Bekkevoort · Boutersem · Bierbeek · Geetbets · Glabbeek · Hoegaarden · Horst · Kortenaken · Lovenjoel ·  Landen · Tielt-Winge · Tienen · Zoutleeuw

 
Lees meer
Ballonvaart Kempen

Ballonvaart Kempen

Kies voor een unieke ervaring, vaar mee in een luchtballon boven de Kempen. Heb je altijd al eens je dorp of stad willen ontdekken vanuit een luchtballon? Of je vriendin of vriend ten huwelijk willen vragen? Of gewoon iets unieks beleven met je gezin? Ben je opgegroeid in de Kempen? Dan is deze vlucht iets voor jou!

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden vanuit de lucht. Afhankelijk van de windrichting, kiezen we een opstijgplaats. Laat je meevoeren met de wind en ontdek de mooie natuur in het Grote Netewoud in Meerhout en het verassende landschap bij de Molse meren met als trekpleister het Zilvermeer. Geniet van het mooie wandelgebied van de Kalmthoutse Heide, het landschapspark de Merode in Westerlo. Boven op "de Berg" van Heist kan je de kerk spotten. Misschien ben je een fietsliefhebber? Dan behoren de fietstochten langs de Nete in het Pallieterland tot je favorieten. Het vernieuwde shoppingpark in Olen, of de abdij van Tongerlo zijn erg herkenbaar in deze regio.

Cadeaubon Ballonvaart

Wil je graag een ballonvaart boven de Kempen cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website : Bestel cadeaubon

Ballonvaart boeken

Een ballonvlucht boven de Kempen kan geboekt worden vanaf één persoon in groep. Je vaart met andere personen mee in één van onze ballonnen boven de door jou gewenste regio. Of wil je toch liever alleen met uw vrienden of familie ballonvaren dan kan je ook een privé ballonvaart boeken.

Je kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of raadpleeg onze online agenda en kies een datum die voor je past.

Meer info over een ballonvaart boven de Kempen

Wil je nog graag bijkomende info over onze ballonvaart boven de Kempen Contacteer ons dan gerust.

Ballonvaren boven je eigen streek:

Berlaar · Bonheiden · Herselt · Herentals · Heist-op-den-Berg · Herenthout · Hulshout · Laakdal · Lier ·  Mechelen · Meerhout · Olen · Westerlo

 
Lees meer
Privé ballonvaart

Privé ballonvaart

Wens je liever een privé ballonvaart dan een standaard ballonvaart? Dat kan!

Een privé ballonvlucht met een luchtballon wordt gekozen bij een speciale gelegenheid zoals een huwelijksaanzoek, huwelijksverjaardag, verjaardag of gewoon een leuke belevenis met je gezin of familie.

Deze ballonvaart is mogelijk in Vlaams-Brabant, de Kempen, Limburg en het Hageland. Bij het boeken van een privé ballonvaart kunnen we meer rekening houden met de opstijglocatie. Bij een standaard ballonvlucht sluit u aan in groep. De dag van de afspraak wordt er in overleg bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Cadeaubon Privé Ballonvaart

Wil je graag een privé ballonvaart cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website : Bestel cadeaubon

Ballonvaart boeken

Je kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of ons telefonisch te contacteren.

Meer info over een Privé ballonvaart

Wil je nog graag bijkomende info over een Privé ballonvaart Contacteer ons dan gerust.

 
Lees meer
Bedrijfsballonvaart

Bedrijfsballonvaart

Voor kleine en grote bedrijven is het dus mogelijk om een letterlijk hoogtepunt te beleven. U kunt een groepsballonvaart organiseren als personeelsuitje, maar natuurlijk ook voor uw zakelijke relaties.

Wilt u met meerdere gasten ballonvaren dan organiseren wij voor u bedrijf een groepsballonvaart. De grootste ballon binnen ons bedrijf kan tot 18 personen vervoeren. Bent u met meer dan 18 personen dan zetten wij meerdere ballonnen in.

U kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of ons telefonisch te contacteren.

 
Lees meer