• Eilandstraat 2 - 3294 Molenstede

Ballonvaart Kempen

Ballonvaart Kempen

Kies voor een unieke ervaring, vaar mee in een luchtballon boven de Kempen. Heb je altijd al eens je dorp of stad willen ontdekken vanuit een luchtballon? Of je vriendin of vriend ten huwelijk willen vragen? Of gewoon iets unieks beleven met je gezin? Ben je opgegroeid in de Kempen? Dan is deze vlucht iets voor jou!

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden vanuit de lucht. Afhankelijk van de windrichting, kiezen we een opstijgplaats. Laat je meevoeren met de wind en ontdek de mooie natuur in het Grote Netewoud in Meerhout en het verassende landschap bij de Molse meren met als trekpleister het Zilvermeer. Geniet van het mooie wandelgebied van de Kalmthoutse Heide, het landschapspark de Merode in Westerlo. Boven op "de Berg" van Heist kan je de kerk spotten. Misschien ben je een fietsliefhebber? Dan behoren de fietstochten langs de Nete in het Pallieterland tot je favorieten. Het vernieuwde shoppingpark in Olen, of de abdij van Tongerlo zijn erg herkenbaar in deze regio.

Cadeaubon Ballonvaart

Wil je graag een ballonvaart boven de Kempen cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website : Bestel cadeaubon

Ballonvaart boeken

Een ballonvlucht boven de Kempen kan geboekt worden vanaf één persoon in groep. Je vaart met andere personen mee in één van onze ballonnen boven de door jou gewenste regio. Of wil je toch liever alleen met uw vrienden of familie ballonvaren dan kan je ook een privé ballonvaart boeken.

Je kan deze vlucht boeken door het boekingsformulier in te vullen of raadpleeg onze online agenda en kies een datum die voor je past.

Meer info over een ballonvaart boven de Kempen

Wil je nog graag bijkomende info over onze ballonvaart boven de Kempen Contacteer ons dan gerust.

Ballonvaren boven je eigen streek:

Berlaar · Bonheiden · Herselt · Herentals · Heist-op-den-Berg · Herenthout · Hulshout · Laakdal · Lier ·  Mechelen · Meerhout · Olen · Westerlo


Details

  • Verwelkoming op de opstijglocatie
  • Veiligheidsbriefing door de piloot
  • Ballonvaart van minimum 1u in de regio
  • Verzekering
  • Bubbels of frisdrank na de vaart
  • Een leuke selfie, gemaakt tijdens de ballonvaart, als aandenken

Bekijk de tarieven